Мотелът е разположен на висок хълм над гр. Малко Търново, в сърцето на мистичната Странджа планина, сред море от борови и букови гори.

Красивата 360 °  панорама, уникалния лечебен климат подходящ за лечение на астма, белодробни заболявания и общо-имунно укрепване го правят търсено и желано място за оздравителни процедури, особено за деца.

В миналото, най-луксозния и посещаван обект на Бургаска област, след основния ремонт през 2016г. и пълномащабна модернизация, днес мотел „ Козият Рог” предлага всички съвременни удобства и комфорт.

Мястото за настаняване разполага с 52 двойни стаи и 3 апартамнета. Всички стаи са оборудвани с климатик, Led телевизор с над 100 програми, високоскоростен оптичен интернет, телефон и минибар. Предоставя се безплатен Wi-Fi в целия комплекс и околнста.

Мотелът отстои само на 3 км. от КПП то на границата с Турция.

Всички гости могат да ползват сезонен отопляем открит 25 м. басейн, спа, фитнес център, детски кът, две зали за презентации и конференции. В ресторанта се предлагат странджански специалитети, както и класическа кухня.На място е осигурен безплатен паркинг с видеонаблюдение.

В близост до мотела има доста исторически забележителности като тракийския Стоунхендж  „Мишкова нива“ , тракийски некропол „Пропада“ , връх „Градището” , гробницата на египетската богиня /жената-котка/ Бастет , мистичната местност „Индипаска” , горския водопад „Докудзак” , ареала на уникалната реликтова Странджанска зеленика и много други.

Мотел „Козият рог” е носител на Голямата награда “Най-добър мотел за 2020г.”.Работата с грижа и любов, както и професионалното обслужване на клиентите ни бяха високо оценени от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

Mотел

Изграден в духа на традиционната възрожденска архитектура в стил „Манастирска обител” с бойни кули,крепостни стени и калдаръмен двор с каменна чешма.

В рецепцията и фоайетата е изложена постоянна композиция, посветена на най-великия и гледан БГ филм на всички времена „Козият Рог” по сценарий на големият български писател Николай Хайтов.

Външен басейн

Басейнът е с олимпийски размер 25 метра с коридори за състезания и тренировки. Има обособено обширно джакузи, сектор за „плаващи” шезлонги и детска ротонда.

 

Лятното бистро предлага богато разнообразие на коктейли, шейкове, напитки и богата скара.

Ресторант

С над 200 места и дискретна банкетна зала, ресторанта е изцяло аранжиран в стил „ Тронна зала на крепост”. Металния обков, оригиналните средновековни ковани абажури и дървените греди ни връщат в романтичната атмосфера на средновековието.

СПА Център

Спа секторът е обзаведен изцяло в оригиналния и неповторим стил на български възрожденски дом. Белите стени, дървените долапи, орнаменти и багрите на българския текстил ни потапят в минлото.

В парната баня е възпроизведена автентична мраморна чешма от 15 век.

Осем местното джакузи и оригиналната сауна с двускатен таван и гредоред правят преживяването в този чуден кът неповторимо.

Детски кът

Едно привлекателно място сред природата изградено от дърво и естествени материали.

Фитнес

Богато оборудван с уреди основно за силови кардиоупражнения, самостоятелни шкафове, съблекални с душ и тоалетна.

Конферентни зали

Разположени в новоизградената „Жилщна кула” към мотела с площ 100м2 . Оборудвани с мултимедии, плазмени телевизори и страхотна панорама на изток и юг. Интериора е решен в стил „Тронна зала” в дърво, камък и ковано желязо.

В околността

Помещения и цени
Вид помещениеБрой лицаЦена
Единична стая165лв.
Двойна стая290лв.
Двойна стая с вана2105лв.
Тройна стая3120лв.
Апартамент с вана2140лв.
Апартамент VIP с вана2160лв.

Мястото за настаняване запазва правото за специални оферти в празнични и почивни дни.

Временно ресторантът и Спа центъра работят само за групи по предварителна заявка.

Изпратете вашето запитване

    Местоположение на Мотел “Козият Рог”

    Google Maps

    Контакти

    Телефон +359 892 22 80 80

    Email: koziatrog@skat.bg