Къща за гости “СКАТ” се намира в сърцето на “Стария град” в Златоград. Построена е преди повече от 200 години, сполучливо съчетава автентичния дух и традициите на старите родопчани. В нея има автентичен калдаръмен двор и древен действащ кладенец за истудяване на плодове и напитки в горещите летни дни.

Къщата е архитектурен паметник на културата. Съчетанието на възрожденски стил и умело прикрит лукс в комбинация с автентичната атмосфера на Родопите създава уникални условия за почивка през цялата година.

Настаняване в къщата

Къща за гости “СКАТ” разполага с три двойни стаи. Всички стаи са обзаведени с мебели от естествено дърво, ортопедични матраци и възглавници, плазмен телевизор, климатик, LAN и Wireless интернет. В баните може да ползвате – ТВ, джакузи, сауна и парна баня. Дворът е оборудван с маса за отдих и кафе, барбекю, детски кът и велоергометър.

Кухня и механа

Механата е обзаведена с автентични мебели от масив и антикварни предмети и съдове  пресъздаващи атмосферата на традиционния български бит. Къща за гости “СКАТ” предлага на своите гости възможност за самостоятелно приготвяне на храна в напълно оборудвана кухня и напълно оборудвана уютна механа с камина.

В околността

Цена за наем на Къща за гости “СКАТ” – 310лв.
Максимален брой гости – 6

Мястото за настаняване запазва правото за специални оферти в празнични и почивни дни.

Изпратете вашето запитване


    Местоположение на Къща за гости “СКАТ”

    Google Maps

    Контакти

    Телефон +359 896 20 30 40

    Email: kashta@skat.bg